Stijlvol en luxe

Wanneer mensen aan een klassieke badkamer denken, dan denken zij al gauw aan een ouderwetse en saaie badkamer. Echter, niks is minder waar. Klassieke badkamers zijn namelijk stijlvol, luxe en allesbehalve saai. Prachtige vormgeving, zachte tinten en stijlvolle accessoires vormen de basis van deze nog altijd populaire badkamerstijl. Zoekt u ook een nieuwe badkamer of wilt u kijken of de klassieke stijl iets voor u is? Dan bent u bij TuijpsHuysch aan het juiste adres!

Kleuren en materialen

Hoewel de klassieke badkamer vaak drukker is dan bijvoorbeeld een moderne of industriële badkamer, komt deze toch rustiger over door het gebruik van lichte en zachte kleuren. Wit, grijs en beigetinten zorgen voor een warme en sfeervolle uitstraling. U kunt ervoor kiezen om deze kleuren te combineren met zachte pasteltinten om toch wat kleur in uw badkamer te brengen.

Veelgebruikte materialen in een klassieke badkamer zijn natuursteen en hout. Klassieke badkamermeubels met een natuurstenen blad en wasbak zorgen direct voor een nostalgisch gevoel. Hout komt vaak terug in verschillende badkamermeubels, maar ook op de vloer. Omdat een houten vloer in de badkamer niet erg duurzaam is, wordt er vaak gekozen voor tegels met houtlook.

Focus op de details

Klassieke badkamermeubels worden vaak gekenmerkt door de sierlijke vormgeving en verschillende ornamenten. Kranen met sierlijke vormen, spiegels met luxe omlijsting en losstaande badkuipen op prachtige pootjes zijn hier een mooi voorbeeld van.

Wilt u uw badkamer voorzien van een moderne touch? Kies dan voor klassieke kranen die in de muur geplaatst zijn. Hierdoor komt de volledige focus op de sierlijke kranen en knoppen te liggen. Deze kleine details geven de klassieke badkamer een luxe tintje en maken deze sfeervolle badkamerstijl zo geliefd.

Klassieke badkamer op maat

Ieder badkamer is anders. Denk aan de grootte en de indeling, maar ook persoonlijke wensen en eisen. Gelukkig denken wij bij TuijpsHuysch graag met u mee, en gaan wij samen op zoek naar uw droombadkamer. Of u nu op zoek bent naar een klassieke badkamer of een mix van verschillende badkamerstijlen, bij TuijpsHuysch zetten wij alles op alles om u zo goed mogelijk van dienst te zijn!

Uw klassieke badkamer bij TuijpsHuysch

Bent u op zoek naar een klassieke badkamer of wilt u graag inspiratie opdoen? Bezoek dan eens de inspirerende showroom van TuijpsHuysch in Weesp. Hier vindt u verschillende voorbeeldopstellingen en de nieuwste trends op het gebied van badkamers en keukens. Wilt u ook passend advies van één van onze experts? Maak dan alvast een afspraak op een dag die voor u uitkomt!