Komt tot rust in een landelijke badkamer

In de badkamer wordt u rustig wakker en maakt u zich met een uitgerust gevoel weer klaar om naar bed te gaan. Dan is het natuurlijk wel net zo fijn als u dat in een rustige en warme omgeving kunt doen. Dat is waar de landelijke badkamer zich in onderscheidt. Een badkamer in een landelijke stijl is gezellig, rustgevend en een tikkeltje nostalgisch. Een warme en gezellige sfeer, waarbij men totaal tot rust kan komen.

Warme en natuurlijke materialen

Kenmerkend voor een badkamer in landelijke stijl is het gebruik van natuurlijke materialen en elementen. Hiermee wordt een warme, open en rustige uitstraling gecreëerd. Dankzij natuurlijke en robuuste materialen zoals hout en natuursteen waant u zich heel even in de nostalgische boerderijen op het platteland. Zo brengt u met een houten badkamermeubel met wasbak van natuursteen bijvoorbeeld heel makkelijk een landelijke sfeer in uw badkamer.

Op het gebied van kleuren staan warme en natuurlijke kleuren vaak centraal in een landelijke badkamer. Aardetinten en zand- en houtkleuren vormen de perfecte basis voor een landelijke stijl. Ook tegels in warme tinten doen het erg goed in landelijke badkamers.

Onmisbaar voor uw landelijke badkamer

Een landelijke badkamer creëert u natuurlijk niet zomaar. Toch zijn er een aantal items waarmee u vrij snel een landelijke sfeer in uw badkamer brengt. Een bad op pootjes is bijvoorbeeld een echte eyecatcher en bepaalt ook meteen voor een groot gedeelte de sfeer. Ook het eerder genoemde houten badkamermeubel met natuurstenen wasbak zijn echte sfeermakers.

Heeft u een oog voor detail? Werk dan met ijzeren accessoires in uw landelijke badkamer. Een ijzeren kraan, handgrepen of douchekop vallen misschien niet zo snel op, maar zorgen wel degelijk voor die landelijke sfeer waar u naar op zoek bent! Wilt u nog meer inspiratie opdoen of de landelijke stijl ontdekken? Bezoek dan ook eens onze showroom met verschillende voorbeeldopstellingen!

Landelijke badkamer naar wens

Iedereen heeft een ander beeld bij zijn of haar droombadkamer. Hierdoor heeft ook iedereen andere wensen en eisen. De een kiest bijvoorbeeld voor een landelijke badkamer met een modern tintje, terwijl de ander juist voor een combinatie van landelijk en industrieel gaat. Maar ook de afmetingen en indeling spelen een grote rol bij het vinden van uw nieuwe badkamer. Wat uw wensen ook zijn, bij TuijpsHuysch vinden wij uw droombadkamer.

Bij TuijpsHuysch kunt u kiezen uit een ruim aanbod aan badkamermeubelen, accessoires, kleuren en tegels. Met uw wensen, eisen en budget in het achterhoofd gaan wij aan de slag om uw landelijke droombadkamer te vinden!

Landelijke badkamer van TuijpsHuysch

Bent u op zoek naar een landelijke badkamer? Dan verwelkomen wij u graag in de ruime showroom van TuijpsHuysch in Weesp. Hier vindt u een ruim aanbod aan badkamers in vele verschillende stijlen, waaronder landelijk. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor passend en persoonlijk advies. Wilt u zeker weten dat onze adviseurs tijd voor u hebben? Maak dan alvast een afspraak op een dag die voor u goed uitkomt!