Minimalistisch, strak en luxe

De moderne badkamer is al jarenlang één van de populairste badkamerstijlen, en met een reden. De strakke lijnen en minimalistische vormgeving zorgen voor een oase van rust en een ruimtelijk gevoel. Moderne badkamers zijn vaak van vele gemakken voorzien, zonder dat ze direct opvallen. Ook dit draagt bij aan de ruime uitstraling van een moderne badkamer. Ontdekken of deze badkamerstijl iets voor u is? Bij TuijpsHuysch vindt u de mooiste en meest uiteenlopende moderne badkamers!

Materialen en kleuren

De moderne badkamer kenmerkt zichzelf door het gebruik van neutrale kleuren, strakke lijnen en een minimalistische vormgeving. Lichte en neutrale kleuren zoals wit, grijs of beigetinten worden vaak gebruikt in moderne badkamers. Kiest u toch liever voor kleur? Ga dan voor lichte kleuren met een contrasterende muur in de gewenste kleur, of kies voor badkameraccessoires in een opvallende kleur als brons of roségoud.

Materialen die vaak terugkomen zijn bijvoorbeeld glas, natuursteen en RVS. Denk bijvoorbeeld aan een mooie glazen douchewand of een natuurstenen wasbak met RVS kranen die mooi zijn weggewerkt in de muur. Door strakke lijnen te creëren behoudt u het rustige en ruime gevoel van een moderne badkamer!

Moderne badkamermeubels

Strakke lijnen en een ruime opstelling vormen vaak de basis van elke moderne badkamer. Dit komt vooral terug in de badkamermeubels. Moderne badkamermeubels worden gekenmerkt door strakke lijnen en rustige kleuren. Een hangend toilet, zwevend modern badkamermeubel of strak vormgegeven doucheruimte zijn bijvoorbeeld typerend voor deze stijl.

Veel verborgen extra’s

Ondanks de rustige uitstraling zijn moderne badkamers vaak van alle gemakken voorzien, zonder dat u dit direct terugziet. Greeploze kasten en lades met een soft-closing systeem, weggewerkte kranen en functionele designradiatoren zijn slechts een paar voorbeelden van de vele handige extra’s die u terug kunt vinden in moderne badkamers.

Moderne badkamer op maat

Het mooie van de moderne badkamerstijl is dat deze in vele verschillende vormen, maten en indelingen beschikbaar is. Van een ruime badkamer voorzien van alle gemakken tot een moderne kleine badkamer, alles is mogelijk. Daarom kunt u bij TuijpsHuysch ook altijd terecht voor een badkamer op maat. Samen met onze badkamerexperts bespreekt u uw wensen en eisen, en vinden jullie samen de badkamer van jouw dromen!

Moderne badkamer bijTuijpsHuysch

Bent u op zoek naar een moderne badkamer of wilt u gewoon ongestoord inspiratie opdoen? Bezoek dan ook eens de ruime showroom van TuijpsHuysch in Weesp. In onze showroom vindt u tientallen voorbeeldopstellingen waar u eindeloos inspiratie kunt opdoen. Ook langskomen? Maak dan alvast een afspraak zodat u zeker weet dat onze experts tijd voor u hebben!