Agape is een uniek merk in de wereld van sanitair. In de exclusieve collectie vindt u onder andere wastafels, baden en kranen, maar ook stijlvolle accessoires. Wat de collectie zo uniek maakt is de mogelijkheid om met alle aparte items een volledige badkamer samen te stellen. De verschillende series laten zich prima combineren en zorgen voor een unieke ruimte in huis!

Design met Italiaanse flair

Agape is in 1973 opgericht door de familie Benedini. Door de jaren heen heeft het merk een steeds grotere rol gespeeld bij het transformeren van de badkamer van een saaie ruimte naar een fundementeel deel van het huis en het dagelijkse leven. Unieke designs en hoogwaardige Italiaanse kwaliteit zorgden voor internationale bekendheid en een sterk merk. De combinatie van hoogwaardige kwaliteit en architectonisch ontwerp zijn tot op vandaag de drijfveer van het unieke merk Agape.

Duurzaamheid

Bij elk uniek design van Agape staat er één ding centraal; duurzaamheid. Niet alleen op het gebied van materiaal, maar ook functionaliteit en design. Een Agape badkamermeubel of accessoires koopt u namelijk voor de rest van uw leven. Technische en stijlvolle duurzaamheid, gereduceerd materiaal- en energieverbruik en onderzoek naar materialen verzekeren u van een duurzame badkamer.

Om deze duurzaamheid aan te tonen, voldoen alle producten aan de standaarden van de LEED® certificering.

Unieke collectie van Agape

De ontwerpers van Agape weten keer op keer te verrassen met unieke en toonaangevende designs. Tijdens het onwerp wordt de badkamer niet bekeken als praktische ruimte, maar als het hart van het huis waar u na een lange dag volledig tot rust komt. Dit zorgt voor unieke designs en stijlvolle badkamers. De ontwerpers experimenteren graag met nieuwe vormen, materialen en kleuren om constant te blijven vernieuwen.

Met de badkamermeubelen en accessoires van Agape haalt u unieke, hoogwaardige en duurzame items in huis die van uw badkamer het nieuwe hart van het huis maken! Wilt u alle unieke designs van Agape ontdekken of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan snel een afspraak en kom langs in onze showroom!