Antoniolupi is een Italiaans bedrijf wat haar expertise vindt in Design badmeubelen, kranen en douches. Het assortiment wordt door verschillende Italiaanse ontwerpers samengesteld. Denk onder andere aan Antonella Militello, Calvi Brambilla en Carlo Colombo.

Gootstenen

Antoniolupi heeft een breed assortiment aan gootstenen en wastafels. Dit assortiment is zo breed dat we dit niet allemaal kunnen laten zien op onze website. Onze Sanitair adviseurs laten u graag de mogelijkheden zien.

Introverso
Betty Blue
Bikappa Spazzolato

Kranen

Ook bij de kranen geldt dat het assortiment veel groter is dan we hier kunnen laten zien. Om die reden helpt uw adviseur u graag om de juiste keuze te maken.

Douchekoppen

Antoniolupi haalt alles uit de kast om uw douchekop op te laten vallen, of juist niet… Met de Ghost laat het designmerk de douchekop volledig verdwijnen. Uw adviseur helpt u graag de juiste designkeuze te maken.

Azimut
Ghost

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om altijd langs komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.