De geschiedenis

Duravit AG werd in 1817 opgericht in Hornberg, midden in het Zwarte Woud, en is vandaag de dag een internationaal toonaangevende producent van designbadkamers. De onderneming is wereldwijd in meer dan 130 landen aanwezig en heeft vele eigen fabrieken.

Design, Innovatie en beste kwaliteit voor elke badkamer

Duravit staat voor innovaties op het gebied van origineel design, comfort verhogende techniek en de hoogste kwaliteit. In samenwerking met internationaal gerenommeerde designers als Philippe Starck, sieger design en Cecilie Manz ontstaan unieke badkamers.
Duravit biedt een compleet programma aan designbadkamers. Van wastafel tot toilet, bad, douche, wastafelmeubels tot aan badkamerkranen en accessoires.

Serie Starck F nieuwe generatie douchewc

Duravit heeft met designer Philippe Starck een nieuwe douche/wc-generatie ontwikkeld: SensoWash¬ģ Starck f Plus. Comfortabel te bedienen met afstandsbediening, vrij configureerbaar via een app, in een strak design en met maximaal douche/wc-comfort.

Exclusieve wereldpremière: c-shaped

Duravit presenteert de nieuwe gepatenteerde c-shaped technologie bij de uitbreiding van de Happy D.2 Plus serie van sieger design.
Exacte parallelle vormgeving van keramiek en meubel zonder overstand of afwijking.
Iconisch design ontmoet innovatieve technologie

De nieuwe serie van Duravit

De Happy D.2 Plus c-bonded wastafelmeubel. Specifiek ontwikkeld voor de karakteristieke vorm van de reeks: de gepatenteerde c-bonded technologie maakt voor het eerst een vrijwel naadloze verbinding mogelijk tussen het afgeronde keramiek en de bijpassende badkamermeubels.
Een perfecte optische eenheid

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om altijd langs komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.