Over Edoné

Edoné is een van de meest toonaangevende sanitairmerken in Italië. Design is een van Edoné haar grootste speerpunten. Door naast badmeubels ook baden, toiletten en accessoires aan te bieden klopt alles perfect. Het scala aan high end materialen zorgt ervoor dat Edoné naast mooi, ook nog eens kwalitatief hoogstaand is!

Simpele harmonie

Edoné stelt alles in het werk om harmonie te creëren in jouw badkamer. Vanaf het eerste ontwerp zorgen ze voor elk kleine detail, van ergonomie tot de afwerking, van de materialencombinatie de verlichting die de sfeer afmaken. Zo creëert Edoné rust en harmonie in uw badkamer.

Duurzaamheid

Alle 330 lakkleuren zijn op waterbasis gespoten. Dit is niet alleen omdat dit duurzamer is, maar dit zorgt ook nog eens voor een hogere kwaliteit van het hout op de langere termijn.

Edoné Design Plus

Design + is een sanitairlijn die alleen omschreven kan worden als het topsegment. Deze hoogstaande meubels zijn geproduceerd van materialen als eikenfineerhout, glas en roestvrij staal. Dit zorgt voor een kwalitatief hoge badkamer met een ongekend gevoel voor design.

Edoné Design

De Design lijn van Edoné bestaat uit verschillende badkamermeubels tegen een aantrekkelijke prijs die door hun mooie design toch zeer onderscheidend zijn. 

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om altijd langs komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.