Geberit is een van de meest bekende sanitairmerken ter wereld. Geberit is voornamelijk bekend van de bedieningsplaten van het toilet. Echter is Geberit veel meer dan alleen een bedieningsplaat merk. Sinds 2020 heeft Geberit ook een heel breed assortiment aan badmeubels, toiletten en baden.

Geberit Bedieningsplaten

In uw badkamer kiest u de tegels die bij uw stijl past. U kiest het aller mooiste badmeubel welke u maar kan vinden. Om uw badkamer echt af te maken heeft Geberit een breed scala aan bedieningsplaten die perfect bij het interieur van uw badkamer past.

Geberit Sanitair

Sphinx en Geberit zijn in 2020 samen gegaan en gaan verder onder de naam Geberit. Deze samenwerking heeft ervoor gezorgd dat het sanitairassortiment van Geberit heel erg verruimd is. Geberit biedt nu een volledig badkamerassortiment aan van een bad tot een wastafel en alles in de kwaliteit die u van Geberit én Sphinx gewend bent.

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om altijd langs komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.