Geurzuivering

De Geberit Duofresh module verwijderd onaangename geuren direct af vanuit de toiletpot. De lucht wordt eerst in een koolstoffilter gereinigd en gaat via een stille ventilator terug de toiletruimte in. De geurzuivering wordt automatisch geactiveerd door sensors

Oriëntatielicht

De Geberit DuoFresh module biedt een extra voordeel in de vorm van een LED-oriëntatielicht. Deze geeft u genoeg licht om u ‘s nachts de weg te wijzen.

Geberit bediening op afstand

Het toilet kan ook doorgespoeld worden met Geberit bediening op afstand. De spoelactivering kan binnen 1,70 meter van het inbouwreservoir geplaatst worden zodat omdraaien om door te trekken niet meer nodig is. Met een zachte druk op de extra kleine design-drukknop wordt er doorgetrokken. Elektriciteit is niet nodig, de spoeling wordt geactiveerd door de luchtstroom,

Touch-free

Geberit bedieningsplaten verrijken de badkamerwereld met de meest luxe bedieningsplaten op de markt. Deze bedieningsplaten activeren de spoeling van uw toilet zonder dat u de bedieningsplaat hoeft aan te raken. Het elegante design en kleurenspel maakt deze bedieningsplaat helemaal af.

Soft Touch

Voor de bijzonder lichte spoelactivering met de soft-touch toetsen is slechts een zachte aanraking noodzakelijk. De Geberit Sigma70 lijkt door zijn unieke design voor de wand te zweven en bevat een innovatieve technologie. Een kleine impuls is alles wat de hydraulische servo-eenheid nodig heeft om vrijwel geluidloos een spoeling te starten.

Vlak Geïntegreerd

De bedieningsplaat wordt gewoonlijk tegen de (tegel)wand gemonteerd. De Geberit Sigma60 bedieningsplaat ligt echter vlak met de wand, zodat er niets is wat de harmonie van het oppervlak verstoort. Met hun minimalistische elegantie passen zij niet alleen perfect bij de actuele designtrends, maar ook bij badkamerinrichtingen van de hoogste niveaus.
Vier kleurvarianten
Gemaakt van glas of geborsteld verchroomd
Vlak aansluitend op het betegelde oppervlak

Hygiënisch en fris

Schuif de bedieningsplaat open, plaats het stickje, sluit de plaat. Zo eenvoudig is het om hygiënische frisheid te garanderen met de DuoFresh toiletstickhouder. De optie is geschikt voor de meeste Geberit Sigma bedieningsplaten en kan zelfs achteraf geïnstalleerd worden.

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om altijd langs komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.