Vele oplossingen in elke stijl

Het succesverhaal van Hotbath begon met fonteinkraan Dude, maar groeide al snel uit tot een complete serie kranen. Inmiddels bestaat het assortiment uit badkamer, toilet- en keukenoplossingen voor elke stijl. En zijn een aantal series zelfs uitgebreid met bijbehorende accessoires. Met maar liefst zeventien series is er voor ieder wat wils!

Kranen met een trendy uitstraling

Wie op zoek is naar een kleurrijke kraan kan niet om kranenserie Cobber heen. Het is dé trendy designkraan waarin vorm, innovatie en kleur samenkomen en niet voor niets een van de populairste kranenseries van Hotbath. Cobber is beschikbaar in maar liefst vijftien finishes, waaronder gepolijst messing (NB) en geborsteld messing (BB). Messing is een trendy materiaal met een ‘touch of gold’ dat bezig is aan een opmars in het interieur. Echte eyecatchers in een moderne badkamer die voldoet aan de laatste trends.

Uitmuntende krasbestendigheid

Kranen met een PVD-coating onderscheiden zich door hun uitmuntende krasbestendigheid en duurzame karakter. Het is een zeer krachtige finish die zelfs na jaren intensief gebruik nog steeds z’n originele kleur behoudt. Hotbath beschikt over 3 finishes met een PVD-coating.

Duurzaam en innovatief

Bespaar energie dankzij het Flower Power System. Hierdoor geven kranen in de neutrale stand alleen koud water. Daarnaast zorgen bijna alle douchesets voor een waterbesparing tot wel 50% dankzij het innovatieve EcoAir System.

De producten van Hotbath zijn energiebesparend en duurzaam

Hoogwaardige techniek

Vrijwel alle kranen van Hotbath zijn uitgevoerd met kwalitatief hoogwaardige binnenwerken van Flühs. ’s Werelds meest innovatieve bedrijf op het gebied van binnenwerken. Je ontvangt maar liefst 10 jaar garantie op de binnenwerken van Flühs! Daarnaast onderscheiden de kranen zich door het revolutionaire 3 + 3 inbouwsysteem.

Monteer de kranen op maar liefst drie verschillende manieren

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om altijd langs komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.