Primabad Badkamermeubelen

Een badkamer is niet compleet zonder een stijlvol en passend meubel. Primabad vindt dat iedereen een badkamer verdient waar hij of zij zich thuis voelt. Een badkamer met een badmeubel aangepast aan uw persoonlijke wensen. Hierbij gaan esthetiek en functionaliteit hand in hand om u iedere dag weer een plezierige ervaring te bezorgen.

Nederlands Merk

Stijlvol, gebruiksvriendelijk en buitengewone kwaliteit.
Primabad is een exclusief Nederlands merk en werkt uitsluitend met hoogwaardige producten. Met een onberispelijke afwerking zorgen de vakmensen van Primabad ervoor dat u kunt vertrouwen op de allerbeste badmeubelen wat u maar kunt wensen. Met passie en kennis zorgen zij voor plezier en comfort in uw badkamer.

Assortiment

Ruim assortiment meubellijnen voor zowel kleine als ruim bemeten badkamers. Badkamer-en toiletmeubelen, ieder met zijn eigen karakteristieke vormgeving en uitstraling leverbaar in vele kleuren die met elkaar te combineren zijn.

Dawn

De morgenstond heeft goud in de mond. Neem een sprong in het diepe met de nieuwste meubellijn DAWN. Het wastafelblad zorgt voor een ongekend gebruikersgemak door de zeer ruime en diepe waskom. De dunne en fijne bladlijn van 1,3 cm. dikte geven een stijlvol en modern aanzicht.
Laat je dromen uitkomen

Coast

Het keramische wastafelblad van de Coast steekt hoog boven de wastafelkast uit en zorgt voor het kenmerkende stoere aanzicht van deze collectie. Daarnaast behoort ook tot de mogelijkheden een wastafelblad van imposant beton of een strak Cerablad met envelopbodem.

Stoer en Robuust

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om altijd langs komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.