Uw badkamer: een inspirerende, warme ruimte waar u tot rust komt. Kiest u voor Riho, dan kiest u voor Europese kwaliteitsproducten met een uniek design. En dat levert prachtige combinaties en mogelijkheden op. Of het nu gaat om eigentijdse ligbaden, rustgevende whirlpools, moderne douchewanden en –vloeren of door u zelf samen te stellen badkamermeubels. Altijd stijlvol en comfortabel. Met Riho creëert u de badkamer van uw dromen.

Baden om bij weg te dromen

Riho biedt u baden in allerlei vormen en maten. De uitgebreide solid surface collectie bestaat uit (semi) vrijstaande baden, bijpassende waskommen, krukjes en nissen. In acryl, wat als voordeel heeft dat het licht van gewicht is, heeft u een ruime keuze uit inbouwbaden, (semi) vrijstaande baden, back2wall baden en whirlpools.

Trendy collectie douchedeuren en -wanden

Riho heeft een trendy collectie als het gaat om douchedeuren en –wanden. De eyecatchers uit het assortiment zijn de Grid en Lucid serie. Zowel Grid als Lucid hebben een industriële uitstralig. Grid is uitgevoerd in zwart met een omkadering, Lucid is leverbaar in mat zwart en mat wit met een handdoekbeugel.

Isola, de natuurlijke look in uw badkamer

De nieuwkomer in het douchevloeren assortiment is Isola. Met een mat leistenen structuur is deze leverbaar in drie trendy kleuren met natuursteenlook, in 9 formaten. De douchetegel kan vlak worden ingebouwd of opliggend worden geplaatst.

Breng sfeer in uw badkamer

Livit is de modulaire badkamermeubelcollectie van Riho. De collectie bestaat uit wastafels, kasten en open frames. Door het ‘module principe’ is de collectie gemakkelijk uit te breiden door aan- of bij te bouwen. Uiteenlopende decors kunnen zeer verschillende sferen oproepen of benadrukken in de badkamer. Van industrieel tot luxueus, van jong en dynamisch tot rust of klassiek gezellig. Daarbij is Livit makkelijk te combineren met niet merk gebonden trendy accessoires en kranen.