Sanibell is de trotse Nederlandse producent en leverancier van BLISS, INK, PROLINE en BASICLINE badkamermeubelen. Met een enorme passie voor vormgeving ontwerpt, ontwikkelt en fabriceert Sanibell badkamermeubelen, maar ook de wastafels en fonteinen in porselein, polystone, quartz, solid surface en natuursteen. De spiegels, spiegelkasten en verlichting maken ook deel uit van deze stijlvolle collecties en blinken uit in kwaliteit en functionaliteit.

Creëer de mooiste badkamer

Comfort voor elke dag noemen we dat. De badkamermeubelen zijn een evenwichtige combinatie van kwaliteit, creativiteit, functionaliteit, veelzijdigheid en authenticiteit. Bovendien altijd ideaal te combineren met de andere in de badkamer voorkomende sanitaire producten. Alle badkamermeubel- en wastafelcombinaties zijn uit voorraad leverbaar.

Er is altijd een meubel wat bij u past

Sanibell ontwikkelt badkamermeubelen vanuit de wensen van de consument en houdt altijd rekening met het formaat van de gemiddelde badkamer. Veel keuze uit formaten, materialen en modellen.

Tot wel 5 meter

Bliss badkamermeubelen en wastafels (tot 5 meter!!) inspireren u tot het creëren van steeds mooiere badkamers.

Bliss. Lang leve de badkamer!

INK Collectie

Met de INK collectie kan je werkelijk alle kanten op. Degelijk design, comfortabel gebruiksgemak en hoogwaardige kwaliteit gecombineerd in een uniek meubel.

Samen maken we de mooiste badkamer.

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om altijd langs komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.