De SanSwiss Group is een internationale fabrikant van douchewanden en douchebakken. Het hoofdkantoor bevindt zich in Härkingen, Zwitserland. De groep omvat 3 productiebedrijven in Frankrijk, Tsjechië en Roemenië en onafhankelijke verkoopbedrijven in Frankrijk, Duitsland, Polen, Tsjechië, Zwitserland en Roemenië met verkoopactiviteiten in 18 Europese landen.
Wij van TuijpsHuysch werken al jaren samen met SanSwiss.
Beide partijen doen dit in volle tevredenheid, samen de klant laten genieten van een mooie badkamer met perfecte producten.

SanSwiss-producten voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van technologie, functionaliteit, comfort en design. Consistente naleving van de productkwaliteit wordt gecontroleerd in reguliere test- en testprocedures. De selectie van hoogwaardige materialen, zorgvuldige verwerking in moderne productieprocessen en consistente verdere ontwikkeling zorgen voor het erkende hoge kwaliteitsniveau van alle SanSwiss-producten.
SanSwiss-producten voldoen aan de hoge normen van de huidige Europese normen Alle SanSwiss-douchewanden van glas zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas en voldoen aan de eisen van de Europese veiligheidsnormen EN 12150-1: 2000.

SaniSwiss Kernpunten

+ SanSwiss is op het gebied van doucheafscheidingen een compleet aanbieder
+ Veel profielafwerkingen voor dezelfde prijs
+ Inmeet en montage service
+ Meer dan 200 verschillende modellen in gangbare uitvoeringen in het magazijn voorradig
+ Expres levering binnen 2 werkdagen mogelijk
+ 5 jaar productgarantie op het totale assortiment van SanSwiss, gecertificeerd volgens de Europese norm EN 14428
+ 10 jaar nakoopgarantie op onderdelen
+ Een zeer toegewijd team

Kleuren

De keuze van het kleurenschema van de badkamer is des te belangrijker, omdat latere wijzigingen veel moeite en kosten met zich meebrengen. Daarom moet u aan de ene kant overwegen welke kleuren u mooi vindt en welke stijl van inrichting u verkiest, aan de andere kant moet u zich niet laten beïnvloeden door modetrends die vandaag de dag veel gevraagd zijn, maar die u over een paar jaar niet meer mooi zult vinden. Laat je inspireren door de vele voorbeelden op het internet of in woon magazines, noteer welke kleuren, patronen en motieven je mooi vindt.

Badkamerontwerp

Voordat u begint met de planning, moet u rekening houden met de plattegrond van de kamer. Is de badkamer klein of groot? Heeft de kamer een raam of kan deze later tijdens de renovatie worden geplaatst? Is het plafond recht of schuin? Deze punten hebben een grote invloed op de inrichting van de badkamer. Voor de installatie van een douche biedt SanSwiss tal van series aan, die in verschillende varianten verkrijgbaar zijn en exact op de voor de inbouwsituatie in uw badkamer vereiste afmetingen kunnen worden besteld.
Uw adviseur helpt u graag om de juiste keuzes te maken!

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om altijd langs komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.