VERWARM IN STIJL MET TIJDLOZE VASCO DESIGN RADIATOREN

Een Vasco designradiator is ontdaan van elke overbodigheid en combineert efficiëntie en functionaliteit tot een natuurlijke vormgeving. Stijlvol, mooi en puur om te zien, te voelen, te ervaren en te beleven. Authenticiteit is de norm doorheen het ontwikkelingsproces.

Energiezuinig Elektrisch verwarmen

Jaar na jaar stijgt de vraag van installateurs
én eindklanten naar innovatieve elektrische verwarmingsoplossingen. Logisch, want in onze steeds beter geïsoleerde huizen, in combinatie met fotovoltaïsche zonnepanelen, vormt elektrische verwarming een kostenefficiënte, gebruiksvriendelijke oplossing. Ultiem installatiegemak volgens het plug & play-concept, d.w.z. zonder breek- en onderhoudswerken.
Een elektrische radiator functioneert immers autonoom en maakt geen deel uit van een cv-installatie.

Design en Kleur

Vasco is niet enkel trendsetter op het gebied van
designradiatoren, maar ook in het aanbod van kleuren
voor haar designradiatoren.
Zo worden Vasco-radiatoren voortaan in
6 nieuwe trendkleuren aangeboden: pink, silver, pearl
beige, gold, curry en bronze.

Nieuw: Oni en Beams mono Elektrisch

Beide elektrische radiatoren zijn een aanrader voor wie houdt van een minimalistische look! Aan de achterzijde is een afdekplaat voorzien, in dezelfde kleur als de voorzijde, waar in de elektrische weerstand helemaal weggewerkt is. Het is mogelijk om de radiator maximaal op te warmen, met de mogelijkheid om de oppervlaktetemperatuur automatisch te regelen, naar wens. De elektrische ontvangmodule, met o.a. een standby- en memoknop, is quasi volledig onzichtbaar weggewerkt aan de achterzijde van deze elektrische designradiatoren.

Elektrische Radiatoren met intelligente vraagsturing

Met de Vasco-app ‘Climate Control’ kan je reeds radiatoren, ventilatie-units en vloerverwarming bedienen. Met de nieuwe E-Volve Wifi stuurt deze Vasco-app voortaan ook elektrische radiatoren aan via je wifi-netwerk thuis.
De compacte module communiceert via bluetooth met een kleine temperatuursensor die je in dezelfde ruimte plaatst.