Over VOLA

Al sinds 1968 is VOLA één van de meest toonaangevende fabrikanten op het gebied van kranen. Het Deense merk staat bekend om tijdloze en iconische vormgeving. Het minimalistische design en elegant ontwerp van de kranen zijn passend bij iedere designstijl. De kranen zijn dan ook beschikbaar in 19 verschillende afwerkingen en 15 kleuren.

Prachtige Kleuren

Kleuren zoals chroom, geborsteld RVS en mat zwart zijn nog altijd ongekend populair. De opkomst van PVD coatings zorgt voor nog meer variatie. Deze coating brengt een prachtige gladde laag aan en wordt steeds vaker toegepast. Met 8 prachtige metaal kleuren is er keuze genoeg voor uw badkamer.

Milieubewust

VOLA maakt al hun kranen in de fabriek in Horsen, Denemarken. Dit word ten eerste gedaan door middel van de Lean Filosofie, die onder anderen een vermindering van alle soorten afval tot doel heeft. En ten tweede kunnen de meeste VOLA kranen ook aangepast worden om de doorstroom tot een minimum te beperken en op die manier bewuster water te gebruiken.

Tijdloos Roestvrij Staal

Roestvrij staal is kwalitatief hoogwaardig materiaal. Dit wordt duurzaam gemaakt en past in elke design badkamer!

“De keuze voor VOLA gaat echter over meer dan duurzaamheid. U kiest een combinatie van iconisch, Deens design en uitzonderlijk vakmanschap!”

Statement

Met VOLA kranen kiest u ten eerste voor uitzonderlijke kwaliteit en ten tweede een bijzondere vormgeving. In een uitgesproken kleur geeft u nog meer uiting aan uw gevoel van design. Onze adviseurs helpen u graag uw keuze te maken.

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om altijd langs komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.