Premium producten voor een complete badkamer

Traditie sinds 1976
Voor elke badkamer ontwikkelt Xenz passende producten, in diverse maten, voor grote of juist kleine badkamers in de stijl die bij u past. Optimale kwaliteit, innovatief design en betrouwbaar: daar staat Xenz voor en dat al sinds 1976. Een officiële Nederlandse fabrikant met een fabriek in Dronten.

Baden van eigen fabrikaat

Klein, groot, modern of tijdloos; voor elke badkamer is er een bad in elke maat of uitvoering beschikbaar. Geniet van pure luxe in een van de vrijstaande baden of ervaar het zijdezachte gevoel in een Solid Surface bad. Ook de inbouwbaden zijn in diverse modellen en afmetingen verkrijgbaar zodat er altijd wel één in uw badkamer past. Extra ontspannen? Vrijwel het hele assortiment baden is uit te
breiden met een whirlpoolsysteem.De baden worden standaard in wit geleverd maar zijn in diverse kleuren leverbaar waardoor ze perfect matchen met onze douchevloeren.

De douche, de 'must have' in de badkamer

In elke badkamer is hij te vinden in alle soorten en maten; de douche. Van in het bad douchen tot een luxe inloopdouche gecombineerd met infrarood of stoom. De douches van tegenwoordig worden steeds luxer en groter. Met de producten van Xenz kunt u uw eigen droomdouche creëren. Uw adviseur zal u alle mogelijkheden laten zien.

De uitstraling van uw badkamer

De keuze van de juiste kraan is bepalend voor de volledige uitstraling van uw badkamer. De kraan is misschien wel een van de meest gebruikte onderdelen in huis. Om die reden heeft Xenz een breed assortiment kranen gericht op de wensen van de hedendaagse consument. Van een thermostatische kraan in de douche tot een chique oud koperen kraan op het badmeubel. Stuk voor stuk zij n onze kranen echte blikvangers.En het leuke is dat alles bij elkaar past. Zo zij n onze badkranen bij voorbeeld volledig afgestemd op het assortiment baden.

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om altijd langs komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.