Onze merken

Bij TuijpsHuysch streven we naar het creëren van badkamers van kwaliteit. Waar luxe, ontspanning en stijl samenkomen. In de collectie van TuijpsHuysch hebben we vier spraakmakende sanitairmerken: TH-Design, TH-Maatwerk, TH-Tijdloos en TH-Wellness.

De vier pijlers van TuijpsHuysch-sanitair

Ontdek de moderne elegantie van TH-Design Badkamers met strakke lijnen en materialen voor een tijdloos design. Voor iedereen die een badkamer op maat wenst bieden wij TH-Maatwerk. Hier wordt uw idee en visie omgezet in werkelijkheid door onze vakmensen. TH-Tijdloos staat voor de klassieke schoonheid en duurzaamheid van onze tijdloze ontwerpen. En tot slot hebben we voor de ultieme ontspanning en welzijn TH-Wellness. Hier komen al onze luxe wellness-voorzieningen samen om met innovatieve technieken een oase van rust en revitalisatie te creëren.

Vind hier de badkamer die bij je past

TH-Design
TH-Maatwerk
TH-Tijdloos
TH-Wellness

Een TuijpsHuysch badkamer bij jou thuis?

Dat kan! Maak vandaag nog een afspraak en kom langs in onze showroom in Weesp. Bekijk op je gemak onze stijlkamers, ervaar al onze producten in ons Wellness-centrum of neem alle tijd in ons atelier om de ideale tegel te kiezen. Kom je er toch niet helemaal uit? Of wil je toch een beetje hulp hier en daar? Geen enkel probleem! Onze experts staan voor je klaar.

Maak vandaag nog een afspraak, dan zien we je snel bij TuijpsHuysch!