Bijzondere en originele badkamers

Wil jij ook graag een originele en bijzondere uitstraling van je badkamer?
Kies dan voor een TH-Design badkamer. Met een TH-Design badkamer krijgt jouw badkamer een bijzondere en originele uitstraling. Jouw badkamer zal je dus niet snel ergens anders tegen komen.

In de TH-Design badkamer worden veel luxe materialen gebruikt. Met TH-Design kies je een strakke afwerking. Natuurlijk verwerken we ook een aantal bijzondere eyecatchers in je badkamer.

Design badkamers

De Badkameradviseurs van TuijpsHuysch zijn al meer dan 40 jaar bezig met het creëren van echte Design Badkamers voor elke doelgroep. Van Strak en Modern tot Mediterraan. Van Klassiek Chique tot een mini Wellness Center. Uw adviseur zal gaan spelen met verschillende kleuren Tegels. Soorten en kleuren Badmeubels. Modellen en kleuren Kranen. Door deze drie elementen goed op elkaar af te stemmen zorgt uw Adviseur voor een mix aan elementen die uw gewenste stijl zo goed mogelijk representeert

Kan Design en Wellness in mijn badkamer?

Een Design badkamer is uitermate geschikt voor Wellness. Van een Sunshower voor de vitamine D, tot een stoom douchecabine om uw spieren te ontspannen. Van een luxe ligbad om in te netflixen tot een Whirlpool om te genieten van een eenheerlijke luchtmassage. Het is écht allemaal mogelijk! Al deze elementen maken uw TH-Design badkamer een échte Wellness-Badkamer. De stap van een Badkamer naar een Wellness-Badkamer is kleiner dan gedacht…

Design en wellness

De TH-Design badkamer heeft een breed assortiment aan materialen en stijlen. In onze showroom zie je diverse ontwerpen van badkamers. Moderne badkamers met betonlook tegels, sjieke en luxe badkamers gecombineerd met marmerlook tegels, strakke ontwerpen met grote TH-Extreme tegels. Dat zijn tegels van maximaal 160x320cm groot. details. Plaatsen we LED-spots in je nieuwe gestuucte plafond, en lichten we je eyecatcher uit in de badkamer uit. Samen met jouw ontwerpen wij graag je bijzondere maar vooral ook originele badkamer. Met jouw voorkeuren en smaak ontwerpen we je badkamer. Bespreken we alle werkzaamheden en komen we inmeten, zodat er tijdens de verbouwing geen stagnatie ontstaat. Dit noemen wij pas zorgeloos verbouwen.

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om altijd langs komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.