Een Badkamer is altijd al een beetje maatwerk, de TH-Maatwerk Badkamer geeft u echter nóg meer opties dan ons standaard assortiment! Heeft u een Badkamer met speciale afmetingen? Een rare hoek? Of heeft u speciale wensen? Met de TH-Maatwerk Badkamer kunnen wij al uw fantasieën op het gebied van Badkamers werkelijkheid laten worden. TuijpsHuysch is al jaren bezig met maatwerk Keukens en Badkamers. Door deze jaren ervaring mag TuijpsHuysch zich expert noemen op het gebied van Maatwerk Badkamers.

De mogelijkheden

Er zijn veel mogelijkheden om uw Badkamer helemaal te personaliseren. Met een maatwerk wasbak en een maatwerk onderkast kan uw adviseur Badmeubels maken van ongekende lengte en vormen. Naast maatwerk Badmeubels zijn Extreme Tegels ook heel erg geschikt in de TH-Maatwerk Badkamer. Extreme Tegels zijn Maatwerk Tegels van soms wel 3,5 meter lang en twee meter breed! Door deze Tegel heeft u nagenoeg geen voegen in uw Badkamer waardoor de Badkamer vele malen groter lijkt én u meer eenheid in uw Badkamer heeft!
Zo is de TH-Maatwerk Badkamer Flexibeler dan ooit.

Maatwerk Wellness

In uw Maatwerk Badkamer kunnen Wellness-Elementen natuurlijk niet ontbreken. Van ingebouwde Jets in uw douchehoek tot een Sauna. Van een Whirlpool tot een Stoombad. Al deze elementen zijn ook in uw Badkamer mogelijk door TH-Maatwerk Wellnessoplossingen.

Altijd Uniek

De TH-Maatwerk Badkamer staat voor Nederlands vakmanschap. Maatwerk is ook echt maatwerk. Dit doen wij zonder concessies in afmetingen of alternatieve oplossingen. Maatwerk is bij de TH-Maatwerk Badkamer perfect passend en altijd, maar dan ook echt altijd, uniek.

Hollandse Precisie en Duurzaamheid

De TH-Maatwerk Badkamer wordt in Nederland met Hollandse precisie gemaakt. Alle materialen van dit op maat gemaakte badmeubel zijn FSC Gecertificeerd. Zo kunnen we zonder schaamte deze Maatwerk Badkamer bij u plaatsen!

Al het hout is FSC Gecertificeerd
Nederlandse Precisie
Fantini Rubinetti
Antonio Lupi

Met de beste Kranen

Alleen de beste kranen bij een echte maatwerk keuken. Onze Adviseurs helpen u graag om de kranen te kiezen die aan al uw wensen voldoet.

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten over een TH-Maatwerk Badkamer, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om langs te komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.