Altijd mooi

Wilt u de sfeer in uw Badkamer veranderen, maar geen trendgevoelige elementen in uw badkamer? Dan is de een tijdloze badkamer voor u de beste optie. TuijpsHuysch ontwerpt samen met u uw tijdloze Badkamer met de nieuwste modellen douches, kranen, glaswanden, en toiletten. Maar bijvoorbeeld een sunshower (wellicht andere benaming) pas hier ook heel goed bij om zo het plezier/relaxed/chill/genot/beleving te verhogen.

Strak en Symetrisch

Een strakke symmetrische badkamer past perfect in de beleving van een tijdloze badkamer. Wij adviseren u dan tegels en sanitair in een stijl die u niet snel zal vervelen. We zoeken samen niet trendgevoelige tegels uit die perfect bij uw badmeubel passen die bij elkaar passen. Met toiletborstelhouder, toiletrolhouder of een reserverolhouder badkamer accessoires die we allemaal nodig hebben, maar als wij die voor inbouwen (link naar foto’s?) kunnen wij voor u zo een tijdloze strakke badkamer maken. Uw tijdloze badkamer is op deze manier voorzien van mooie luxe elementen die uw badkamer verzorgd en een tijdloze maar vooral een verzorgde uitstraling geven.

Onze werkwijze

Wij verbouwen u badkamer compleet. Dat wil zeggen, TH verzorgt het slopen, verleggen van het leidingwerk, het stucen, betegelen, ophangen nieuw sanitair en kitten van uw tijdloze badkamer. Voor komt uw adviseur en uitvoerder van TH bij u inmeten. U ontvangt de 3D-tekening en een werkinstructie die door uw adviseur is gemaakt voor al onze vakmensen. Onze uitvoerder begeleid de verbouwing en zal regelmatig langs komen om alles in goede banen te leiden. Als alles klaar is wordt uw nieuwe badkamer op een persoonlijke wijze opgeleverd

Tijdloos hoeft niet saai te zijn

Wit-Zwart

Wit-Zwart is nog altijd de meest gekozen kleurencombinatie in een tijdloze Badkamer. Toch zit u hier niet aan gebonden. Steen, Beton of Hout kleuren blijven immers ook tijdloos.

De juiste kranen

Bij uw tijdloze Badkamer horen natuurlijk ook tijdloze kranen. Uw adviseur helpt u daar graag bij. Zo heeft u altijd de juiste combinatie!
Dat noemen wij pas zorgeloos verbouwen

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten over een TH-Tijdloze Badkamer, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om langs te komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.