Tijdloze badkamer

Wilt u de sfeer in uw badkamer veranderen, maar geen trendgevoelige elementen in uw badkamer? Dan is een tijdloze badkamer voor u de beste optie. TuijpsHuysch ontwerpt samen met u een tijdloze badkamer met behulp van de nieuwste douches, kranen, glaswanden, en toiletten. Maar ook een luxe accessoire zoals een sunshower past erg goed in een tijdloze badkamer. Hiermee tovert u uw badkamer in een handomdraai om tot een ware wellness!

Strak en symetrisch

Een strakke symmetrische badkamer past perfect in de beleving van een tijdloze badkamer. Zoekt u ook naar een badkamer die tijdloos en toch stijlvol is? Wij adviseren u dan tegels en sanitair in een stijl die u niet snel zal vervelen. We zoeken samen naar tijdloze tegels die perfect bij uw badmeubel passen die bij elkaar passen. Accessoires zoals een toiletborstelhouder, toiletrolhouder of een reserverolhouder hebben we allemaal nodig, maar wanneer deze ingebouwd worden geven deze accessoires uw badkamer een tijdloze uitstraling. Uw badkamer is op deze manier voorzien van mooie en luxe elementen die uw badkamer tijdloos maakt!

Onze werkwijze

Wij verbouwen u badkamer compleet. Dat wil zeggen, TuijpsHuysch verzorgt het slopen, verleggen van het leidingwerk, stucen, betegelen, ophangen nieuw sanitair en kitten van uw nieuwe tijdloze badkamer. Voordat wij met uw tijdloze badkamer beginnen komt eenadviseur en uitvoerder van TuijpsHuysch bij u inmeten. U ontvangt de 3D-tekening en een werkinstructie die door uw TuijpsHuysch-adviseur is gemaakt voor onze vakmensen. Onze uitvoerder begeleidt de verbouwing en zal regelmatig langs komen om alles in goede banen te leiden. Als alles klaar is wordt uw tijdloze badkamer op een persoonlijke wijze opgeleverd waarna u van uw nieuwe badkamer kunt genieten!

Een tijdloze badkamer hoeft niet saai te zijn

Kleuren en materialen

Zwart-wit is nog altijd de meest gekozen kleurencombinatie in een tijdloze badkamer, maar dit betekent natuurlijk niet dat u hier ook aan vastzit. Wilt u toch liever wat kleur in uw nieuwe badkamer of houdt u van natuurlijke materialen in uw badkamer? Ook dat is mogelijk. Kies voor de mooiste kleuren of ga juist voor een levensechte steen-, beton,- of houtlook. De mogelijkheden van een tijdloze badkamer zijn eindeloos!

De juiste kranen

Bij uw tijdloze badkamer horen natuurlijk ook tijdloze kranen. Uw TuijpsHuysch-adviseur helpt u daar graag bij. Zo heeft u altijd de juiste combinatie!
Dat noemen wij pas zorgeloos verbouwen

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten over de tijdloze badkamer van TuijpsHuysch? Komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om langs te komen wanneer u wilt. Wilt u zeker weten dat onze adviseurs tijd voor u vrijmaken? Maak dan alvast een afspraak op een dag die voor u goed uitkomt!