Mini Wellness Centrum

De stap van een gewone Badkamer naar een Wellness Badkamer is snel gemaakt. Vaak zijn er maar een paar kleine wijzigingen nodig om van uw Badkamer een Mini Wellness Centrum te maken.

Van Wirlpool naar Sauna

Een TH-Wellness badkamer biedt bijna onbeperkt mogelijkheden. Wellness is immers de verzamelnaam van Whirlpools (Bubbelbaden), Stoomcabines, Stoomdouchecabines, Sauna’s, Jets en nog veel meer . Uw adviseur zal de voor u ideale combinatie van apparaten installeren om zo van uw badkamer een Mini Wellness-Centrum te maken!

Dat een Mini Wellness Center heel relaxed is hoeven we u niet uit te leggen. Dat een Mini-Wellness Centrum fantastisch goed is voor uw gezondheid is vaak minder bekend. Een Stoombad bijvoorbeeld is niet alleen goed voor de huid , maar vermindert onder andere ook de kans op dementie . U investeert niet alleen in uw huis, maar ook in uw toekomst.

Wellness Experience Center

Houdt u van Wellness maar weet u niet of een Wellness-Badkamer iets voor u is? Kom dan eens langs in onze Showroom en ervaar een Wellness badkamer in ons Wellness Experience Center!

Wegens de coronamaatregelen is het Wellness Experience Center tot nader orde gesloten

De stap is kleiner dan je denkt

De mogelijkheden

Een TH-Wellness Badkamer valt niet in een afbeelding vast te leggen. Er zijn immers veel manieren waarop u uw TH-Wellness Badkamer kan personaliseren. Uw adviseur helpt u graag om de juiste keuzes te maken.
Dat noemen wij pas zorgeloos verbouwen

TH-Stoom/Douche Pakket
TH-Maatwerk Stoom/Douche Cabine
Wirlpool
TH-Spa
Sauna's

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten over een TH-Wellness Badkamer, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om langs te komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.