Tegels, de kern van TuijpsHuysch

TuijpsHuysch is meer dan 40 jaar geleden begonnen als Tegelwinkel. We weten dus alles van Tegels en houden er van om te onderzoeken wat allemaal mogelijk is met tegels. Zo hebben we tegenwoordig de TH-Extreme Tegel, een tegel van maar liefst 3 bij 1,6 meter.

Woonkamervloeren
Vloerverwarming
TH-Extreme Tegels
Tuijps Tegelprojecten
Ontdek de meerwaarde van tegels

Vloerverwarming? Iets anders dan tegels is echt onzin!

Hout, vinyl, laminaat en tapijt werken op een vloer met vloerverwarming als een glaswoldeken rond een kachel: de warmte wordt tegengehouden. Tegels zijn juist ideale warmtegeleiders. Dit is in een tijd waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt een goede oplossing. Moderne (grond)warmtepompen leveren warmte met maar 10 graden verschil ten opzichte van de gewenste kamertemperatuur. Dan is een vloer die de warmte goed afgeeft extra belangrijk! Op deze pagina leggen wij u de meerwaarde van tegels uit, vertellen we u hoe u met tegels tot wel 50% op uw verwarmings- en koelings(!)kosten kan besparen én we leggen hier wetenschappelijk onderzoek naast*.

Doe inspiratie op bij onze klanten

TH-Extreme Tegels Entree

Bekijk project

TH-Extreme tegels in de badkamer

Bekijk project

Houtlook Tegelvloer

Bekijk project

Houtlook maar dan anders

Bekijk project

TH-Extreme Showroom

Bekijk project

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten over onze tegels, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om langs komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.