De mooiste tegels in Amsterdam en omstreken

Meer dan 40 jaar geleden is TuijpsHuysch begonnen als tegelwinkel in Amsterdam. Kwaliteit en persoonlijke service stonden en staan bij ons hoog in het vaandel. Door deze jarenlange ervaring durven wij onszelf dan ook wel experts op het gebied van tegels te nomen. Of u nu op zoek bent naar een simpele tegelvloer voor de bijkeuken of prachtige grote tegels voor in de woonkamer of badkamer, bij TuijpsHuysch vindt u de perfecte tegels in Amsterdam!

Woonkamervloeren
Vloerverwarming
TH-Extreme Tegels
Tuijps Tegelprojecten
Ontdek de meerwaarde van tegels

Ontdek de voordelen van een tegelvloer!

Een tegelvloer heeft vele voordelen ten opzichte van hout, laminaat of tapijt. Tegels zijn bijvoorbeeld ideale warmtegeleiders, waardoor uw vloerverwarming veel eficiënter kan verwarmen. Moderne (grond)warmtepompen leveren warmte met maar 10 graden verschil ten opzichte van de gewenste kamertemperatuur. Dan is een vloer die deze warmte goed afgeeft extra belangrijk! Daarnaast is een tegelvloer ook makelijk in onderhoud.

Ook de voordelen van een tegelvloer ontdekken? Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk adviesgesprek!

Verschillende soorten tegels in Amsterdam

Bij TuijpsHuysch heeft u de keuze uit een ruim aanbod aan tegels in Amsterdam. Van houtlook tegels, tot betonlook tegels en zelfs extra grote tegels van TH-Extreme. Daarnaast heeft u ook de keuze uit keramiek tegels of natuursteen tegels!

Houtlook tegels

Tegels met een houtlook zijn bijna niet te onderscheiden van echt hout. Dankzij de levensechte nerven en structuur zorgen de houtlook tegels voor een natuurlijke en warme uitstraling. Deze tegels zijn perfect als u op zoek bent naar de warmte van hout, maar niet het vele onderhoud ziet zitten.

Betonlook tegels

Een trend die wij de laatste jaren steeds vaker zien terugkomen is het gebruik van betonlook tegels. Betonlook tegels hebben de uitstraling van echt beton, maar het gebruiksgemak van een gewone tegelvloer. Daarnaast hoeft u ook uw huis niet overhoop te halen, in tegenstelling tot een echt betonnen vloer.

TH-Extreme

Met de tegels van TH-Extreme haalt u een echte blikvanger in huis. Door de afmetingen van soms wel 160×320 centimeter en minder groeven laat u elke ruimte groter lijken en kunt u een echt statement maken!

Keramische tegels

Keramische tegels zijn relatief dunne plakken keramisch materiaal in diverse vormen, afmetingen en diktes. Keramische tegels zijn gemaakt van een mengsel van klei, zand en andere natuurlijke materialen. Door de speciale productiemethode van keramische tegels zijn deze zeer praktisch in gebruik. De tegels zijn volledig homogeen en stoten dus alle vloeistoffen af. Dit voorkomt vlekken in uw nieuwe vloer tegels en wandtegels.

Bent u op zoek naar stevige en onderhoudsvrije tegels in Amsterdam? Dan zit u met keramische tegels helemaal goed. Deze zijn namelijk hard, hygiënisch, makkelijk schoon te houden en vuurbestendig. Keramische tegels kunnen als vloertegels en als wandtegels gebruikt worden.

Natuursteen

Met natuurstenen vloertegels of wandtegels haalt u een stukje natuur in huis. Natuursteen bestaat uit gestold gesteente of uit versteend sediment zoals zand, klei of kalk. Natuurstenen tegels winnen de laatste jaren aan populariteit. Dit komt mede door hun veelzijdigheid. Natuurstenen tegels bestaan uit meerdere soorten, waarbij elke soort zijn eigen unieke eigenschappen heeft!

Persoonlijk advies van TuijpsHuysch

Het vinden van de juiste tegels voor uw keuken, badkamer of woonkamer hangt volledig van uw eigen wensen en eisen af. Zo brengen grote tegels rust in een ruimte, maar zijn deze wel lastiger om aan te brengen. Kleinere tegels geven een eigentijdse uitstraling die vaak terugkomt in luxe hotels. Wilt u grote en kleine tegels combineren? Ook dat kan. De mogelijkheden zijn oneindig!

Vind de mooiste tegels van Amsterdam bij TuijpsHuysch

TuijpsHuysch is al meer dan 40 jaar dé tegelwinkel van Amsterdam. In de showroom van TuijpsHuysch vindt u een ruim aanbod aan tegels in Amsterdam. Hier staan onze deskundige adviseurs ook voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u van gepast advies te voorzien. Wandtegels, vloertegels of volledige tegelvloeren met vloerverwarming, de tegelzetters van TuijpsHuysch draaien hun hand nergens voor om.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden van onze tegels in Amsterdam? Neem dan contact met ons op of maak vrijblijvend een afspraak. Wij staan u graag te woord!

Doe inspiratie op bij onze klanten

Tegelvloer Purmerend

Bekijk project

Tegelvloer Volendam

Bekijk project

TH-Extreme Tegels Entree

Bekijk project

TH-Extreme tegels in de badkamer

Bekijk project

Houtlook Tegelvloer

Bekijk project