Buiten leven

Tegenwoordig leven we steeds meer buiten. Dit is te zien door de opkomst van zwembaden, jacuzzi’s, buitenkeukens en loungesets. Steeds meer mensen zien de tuin als een verlengstuk van de woonkamer en gaan om deze reden ook steeds meer aandacht geven aan de bestrating en aan de inrichting van de tuin. Een terras van keramische tegels is daarom sterk in opmars.

Keramische tegels en keramische terrastegels

Het grootste verschil tussen keramische vloertegels en keramische terrastegels zit hem in het oppervlakte van de tegel. Terrastegels hebben namelijk een hogere weerstand tegen extreme weersomstandigheden zoals zure regen en zon. Ook hebben terrastegels een ruw oppervlakte zodat het uitermate geschikt is om rond een zwembad of jacuzzi te leggen. Ook zijn de terrastegels dikker dan vloertegels zodat ze bestand zijn tegen het Nederlandse klimaat.

De voordelen

Dat iedereen naar de keramische tegels grijpt is niet vreemd, ze hebben immers veel eigenschappen die ideaal zijn voor buiten. Zo zijn keramische tegels slijtvast, buigen ze niet krom en maken krassen nagenoeg geen kans. Ook zijn de tegels vuurvast dus kan je veilig een vuurkorf of een barbecue aansteken op jouw droomtegels. Het grootste voordeel is misschien wel dat u uw huiskamertegels kan doortrekken in uw tuin wat écht zorgt voor een binnen-buiten gevoel.

Assortiment

TuijpsHuysch heeft een heel breed assortiment met keramische terrastegels. Veel van onze vloertegels kunnen ook in een dikkere terrasvariant worden geleverd. Dit betekent dat deze keramische terasstegels in onder andere hout-, beton- en terazzolook geleverd kunnen worden. Bijkomend voordeel is dat wij deze tegels ook graag voor u plaatsen in uw tuin of terras.
Wilt u meer informatie of wilt u de terrastegels eens in het echt zien? Neem dan contact op met uw adviseur of kom eens langs in onze showroom!

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om altijd langs komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.