Grespania is een internationaal bedrijf dat zich wijdt aan de vervaardiging en het op de markt brengen van keramische producten die zeer innoverend zijn qua eigenschappen en ontwerp.
De constante investeringen, het voortdurend toevoegen van de laatste vooruitgang op het gebied van productie en ontwerp met een maximale milieuvriendelijkheid, hebben ervoor gezorgd dat het bedrijf in de afgelopen 40 jaar een leidende positie in heeft genomen op de wereldmarkt.

Fabricage

Grespania heeft 3 fabrieken die zijn uitgerust met de meest recente state-of-the-art technologieën en de meest geavanceerde processen voor de productie van porseleinen vloertegels, witte scherf wandtegels en grootformaat keramische platen.
Door ons ruime assortiment kunnen wij de markt van eindconsument tot groot project volledig bedienen.

Grespania Groep

De Grespania Groep bestaat uit de volgende merken: Grespania, Bella Casa, Coverlam en Coverlam Top. Al deze merken zijn in onze showroom in Amsterdam Noord te zien.

Coverlam

Coverlam wordt vervaardigd in afmetingen tot 1200×3600 mm en wordt verkocht in verschillende formaten en diktes 3,5 en 5,6mm. Het formaat leent zich ervoor om in kleinere formaten gesneden te worden. Coverlam heeft dus een maat die altijd past!

Coverlam Top

Coverlam Top is verkrijgbaar in de formaten 1620x3240mm en 1000x3240mm met een dikte van 12 mm of 10 mm

De platen lenen zich uitstekend voor het vervaardigen van keukenbladen, tafelbladen en balies.
Coverlam Top: “A new skin for your kitchen.”

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om altijd langs komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.