Bij Mosa hebben ze passie voor keramiek. Al meer dan 130 jaar produceren ze tegels uit de zuiverste grondstoffen en met de magie van innovatief Nederlands design. Ze omarmen de Cradle to Cradle-filosofie en streven ernaar om hun klanten zo goed mogelijk te ondersteunen, zodat zij wereldwijd kenmerkende gebouwen kunnen ontwerpen die de tand des tijds doorstaan.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is de hoogste prioriteit van Mosa. Daarom ondernemen ze volgens de Cradle to Cradle-filosofie. Op die manier kunnen ze een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij, de economie en de planeet.

Mosa is het eerste keramische tegelbedrijf ter wereld dat erin is geslaagd om bijna de gehele tegelcollectie Cradle to Cradle (C2C) Silver te laten certificeren. De door een externe instantie beoordeelde levenscyclusanalyse (LCA) van Mosa bekrachtigt het duurzame karakter van onze tegels.

Design

Nederlanders zijn bekend om hun eigentijdse, functionele en innovatieve ontwerpen. De stijl van Mosa sluit hier naadloos bij aan. Tegels van Mosa zijn strak van design, puur en weerspiegelen hun Nederlandse karakter.

Kwaliteit

Mosa tegels zijn pure kwaliteitsproducten die worden ontworpen én gemaakt in Nederland, om vervolgens wereldwijd te worden toegepast. De producten worden geproduceerd conform de Europese Norm EN 14411 en overtreffen de in deze normen gestelde eisen op specifieke onderdelen vaak ruimschoots.

Lokaal

Als mondiaal opererend bedrijf hecht Mosa veel waarde aan lokale productie in de buurt van zijn leveranciers. Vandaag de dag ontwerpt, ontwikkelt en produceert Mosa haar tegels nog altijd in Maastricht, de stad waar het bedrijf in 1883 werd opgericht.

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om altijd langs komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.