Omdat Groot niet Groots genoeg is

Extreme Tegels worden steeds populairder. Al jaren worden tegels groter en groter. Momenteel zijn er zelfs tegels van wel 160 bij 320 centimeter. Het is bijna niet voor te stellen wat dit voor ruimte geeft aan uw woning. De TH-Extreme tegels zorgen voor een ongekend gevoel van ruimte. Uw volledige ruimte kan betegeld worden zonder of met een paar voegen!

Proces

De TH-Extreme Tegel wordt door onze eigen vakmannen bij u in huis gezet. Voordat deze grote tegel klaar is om tegen uw muur te gaan wordt deze eerst op maat gesneden. Dit gebeurt vaak in een andere ruimte om de kans op breken te verkleinen. Vervolgens wordt de TH-Extreme Tegel op de wand óf vloer gelijmd. Dit alles gebeurt met de uiterste zorgvuldigheid. Hoe groter de tegel hoe groter de kans is dat deze breekt.

Hygiëne

Naast mooi en ruimtevol is de TH-Extreme Tegel ook bijzonder Hygiënisch. Voegen kunnen in de loop der jaren vies worden en daar kunnen bacteriën en schimmels in nestelen. Door het gebruik van TH-Extreme Tegels wordt dit zo minimaal mogelijk gehouden.

Ruime Keuze

Het maakt niet uit wat uw smaak is de TH-Extreme Collectie heeft altijd een tegel in uw smaak!

Van marmerlook tot houtlook tot betonlook. Alles is mogelijk.

Inspiratie

Het TH-Extreme Assortiment is bijna net zo Extreme als de tegel zelf. In onze Showroom in Amsterdam Noord vindt u bijna alle TH-Extreme tegels terug. Mocht u nou niet vinden wat u zocht, dan staan onze Adviseurs voor u klaar.

 
Dat is pas ontzorgen

Stonelook
Marmerlook
Mogelijk op de wand én op de vloer
Beton Look
Maak het nog ruimtelijker

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten over een TH-Keuken, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om altijd langs komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.