Volendamse Mentaliteit

Tuijps Tegelprojecten, gevestigd in Volendam, is een van de grootste Tegelzetbedrijven van Nederland en is gespecialiseerd in het leveren én aanbrengen van keramische wand- en vloertegels, natuursteen en marmer in zowel grote als kleinschalige projecten!

De droom van elke aannemer

Tuijps als Ketenpartner

Tuijps Tegelprojecten heeft een unieke combinatie in huis waardoor wij de ideale ketenpartner voor u zijn. Wij werken graag mee aan nieuwe vormen van samenwerking binnen de bouw waarbij we hogere kwaliteit behalen tegen lagere kosten. Met Tuijps kunt u rekenen op:
– Een partner die Maatschappelijk Verantwoord Onderneemt en dit als eerste tegelbedrijf in Nederland kan aantonen met het MVO Certificaat Niveau 4. Sinds 2017 is ons Duurzame Management Beleid gecertificeerd op Niveau 5.
– Een efficiënt ingericht bedrijfsproces en continue verbetering door inbreng en kennis van onze werknemers en jaarlijkse directiebeoordelingen (ISO9001 & ISO14001)
– Vermindering van faalkosten door een positieve bijdrage aan het bouwproces van onze tegelzetters en uitvoerders.
– Betrouwbaarheid in afspraken. Samen het traject en tijdpad plannen en aan de hand van het ontwerp de werkwijze, details en materialen bepalen.
– Tijdig leveren en flexibiliteit in levering. Door goede afspraken met onze leverancier kunnen wij onze goederen zo laat mogelijk maar toch op tijd leveren.
– Project opleveringen met hoogstaande kwaliteit. Betegelde ruimtes worden foutloos opgeleverd. Gemaakte fouten leren ons om continue te verbeteren om aan een hoge kwaliteit te voldoen.

Vooral in de afbouwfase is het voor u als aannemer belangrijk dat u samenwerkt met een betrouwbare partner. Tuijps Tegelprojecten heeft veel ervaring met grote en kleine projecten. Daarnaast beschikken we over een groot aantal tegelzetters in vaste loondienst waardoor wij over de benodigde flexibiliteit beschikken om planningsafspraken na te komen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Tuijps Tegelprojecten heeft als eerste tegelzetbedrijf het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) certificaat niveau 4 behaald. Met dit certificaat laten we zien dat we verantwoording nemen op het gebied van People, Planet en Profit.
Maatschappelijk ondernemen wordt bekeken met behulp van de MVO-prestatieladder. In totaal zijn er vijf niveaus van ondernemen, naarmate het niveau hoger wordt worden de MVO-indicatoren dieper. Met het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen certificaat niveau 4 tonen we aan dat we doelen hebben geformuleerd en nagestreefd in samenspraak met onze ketenpartners die branche overstijgend zijn. Met de gedrevenheid en passie van onze werknemers streven we naar het behalen van het hoogste niveau op het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen prestatieladder. Onze strategie voor maatschappelijk ondernemen hebben we onderverdeeld in de 3P’s: People, Planet en Profit. Lees hier meer.

Toonaangevend

Wij laten ons leiden door onze ambitie om toonaangevend te zijn in de tegelbranche. Met de certificaten ISO9001 Kwaliteitszorg, ISO14004 Milieuzorg, VCA* Veiligheidszorg én de doelstelling om ons MVO beleid te laten toetsen zijn wij voorloper in de branche.
We nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid door ook onze interne bedrijfsvoering te blijven verduurzamen en onze MVO initiatieven en resultaten naar buiten te communiceren.

Focus op duurzaamheid maakt de Tuijps Groep klaar voor de toekomst.

Contact

Wilt u meer weten over Tuijps Tegelprojecten? Stuur dan een mailtje naar info@tuijps.nl of bel met 0299 – 480260