Op zoek naar de perfecte woonkamertegels om jouw woonkamer te transformeren? Bij TuijpsHuysch snappen we dat de woonkamer het hart van jouw huis is. Waar iedereen samenkomt en comfort en stijl de standaard zou moeten zijn. Vandaar bieden we een uitgebreide collectie woonkamertegels van topkwaliteit.

Ontdek onze uitgebreide collectie

Onze collectie woonkamertegels omvat een diversiteit aan stijlen, van modern tot klassiek. Hiermee kun je eindeloos experimenteren en combineren om de ideale combinatie te realiseren. Kies uit een breed scala van texturen, kleuren, patronen en formaten en geef jouw woonkamer een unieke uitstraling.

Kwaliteit en stijl

Bij TuijpsHuysch staan kwaliteit en stijl hoog in het vaandel. Daarom selecteren wij puur hoogwaardige materialen en innovatieve merken. Onze tegels zijn daardoor niet alleen duurzaam, gemakkelijk te onderhouden maar ook een statement van elegantie en verfijning.

Gun jezelf een TuijpsHuysch vloer

Deskundig advies

Het kan een overweldigende taak zijn, het kiezen van de juiste woonkamertegels. Maar ons ervaren TH-team staat voor je klaar om je te assisteren bij deze taak. Of het nu gaat om het bepalen van de juiste afmetingen, kleurcombnatie of iedere andere taak. Onze mensen zijn er voor je om te begeleiden in dit traject.

Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak!

Overtuigd? Of wil je meer zien van ons uitgebreide assortiment? Beide een goede reden om snel een afspraak te maken en langs te komen in onze showroom! Laat je inspireren en ervaar de woonkamertegels van TuijpsHuysch zelf in het mooie Weesp. Maak nu nog een afspraak!