Steeds meer mensen kiezen voor een Woonkamervloer van Tegels. Dit komt doordat het assortiment tegelvloeren steeds groter en realistische is geworden. Vooral de houtlook Tegels hebben in Amsterdam en omstreken haar opmars gemaakt!

Warme voeten

Naast het assortiment is er nog een factor die de Tegelvloer steeds populairder maakt. Dit is vloerverwarming. Keramische Tegels zijn namelijk een hele duurzame manier van verwarmen. Keramische tegels geven maar liefst 50% meer warmte door dan Hout, Linoleum en Tapijt! Dit heeft als bijkomend voordeel dat de Tegelvloer heel snel lekker warm is! Wilt u meer weten over de mogelijkheden van vloerverwarming? Klik dan hieronder!

Hygiëne

Een Tegelvloer is super Hygiënisch. De oppervlaktes van een keramische Tegelvloer zijn zeer dicht. Microben, mijten en ander micro-organismen die voor veel allergieën verantwoordelijk zijn hebben hier bij normaal onderhoud nauwelijks overlevingskansen. Om deze reden zijn Tegels in de Woonkamer vanuit medisch oogpunt aan te bevelen.

Voor alle stijlen

Of u van Natuursteen-, Beton-, Terasso- of Houtlook houdt, met een tegelvloer heeft u alle mogelijkheden in handen om uw woonkamer de juiste stijl te geven

Materialen

De laatste jaren heeft u steeds meer opties binnen het assortiment keramische tegels. Desondanks deze opties blijft natuursteen een gewild materiaal. In onze showroom in Amsterdam Noord hebben wij een groot assortiment keramische én natuurstenen tegels klaar liggen voor u!

Keramische Tegels
Natuurstenen Tegels
Marazzi Tegels
Grespania Tegels

Dealer van vele topmerken

TuijpsHuysch is door haar jarenlange ervaring op het gebied van Tegels dealer van vele topmerken geworden. In onze showroom in Amsterdam Noord vindt u de tegels van al onze merken!

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten over onze tegels, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. Wij hebben hier honderden tegels klaar voor u liggen. U bent vrij om altijd langs komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.