CBW-ERKEND, ZEKER ZIJN VAN JE AANKOOP

U heeft de juiste beslissing genomen. TuijpsHuysch is namelijk aangesloten bij het CBW. Dit houdt in dat TuijpsHuysch de voorwaarden van het CBW hanteert. Deze voorwaarden beschermen jou als consument extra goed. In de voorwaarden zijn alle (wettelijke) regels opgenomen die voor jou van belang zijn bij je (online) aankoop, ten aanzien van aanbetaling, levertijd, levering, betaling, vervoer, garantie, enzovoort.

Bij TuijpsHuysch bieden we dus meer zekerheid dan andere woonwinkels, omdat wij zijn aangesloten CBW. Door het CBW word je extra goed beschermd. Het CBW geeft je namelijk drie garanties. Op het gebied van aanbetalen, product garanties en een onafhankelijke geschillenbeslechter, die gegarandeerd voor een passende oplossing zorgt. In deze voorwaarden staat precies hoe de regeling werkt. Natuurlijk maken wij het in onze showroom herkenbaar dat wij een CBW-erkende winkels zijn. Wij laten het nog voor binnenkomst aan je zien door middel van het speciale CBW-erkend logo met jaartal. Ook hebben wij als TuijpsHuysch een vermelding staan op de website van het CBW.

GOED GEKOZEN!

Wat zijn dan je extra zekerheden?

Als erkende CBW-showroom heb je bij TuijpsHuysch extra zekerhedem dan andere showrooms. CBW-erkende showrooms hanteren een erkenningsregeling met drie garanties:

  1. Tenminste 2 jaar garantie op je aankoop
    Extra productgarantie. Geeft een leverancier langere garantie dan geldt uiteraard die termijn.
  2. Een nette aanbetalingsregeling*
    Wij vragen een aanbetaling van 15%. Wij zijn er ons van bewust dat dit een hoop geld is. Daarom valt jouw aanbetaling onder de aanbetalingsregeling van het CBW.
  3. Onpartijdige geschilafhandeling
    Mochten wij het ergens niet over eens zijn en we komen er écht niet uit. Dan kan je een melding hiervan doen bij het CBW. Er is dan een onafhankelijke geschillenregeling, die gegarandeerd voor een passende oplossing zorgt.

Klanten vertellen over TuijpsHuysch

TuijpsHuysch is al meer dan 40 jaar een hecht en zelfstandig Volendams familiebedrijf gevestigd in Weesp.

In onze showroom krijg je alle gelegenheid om op je gemak rond te kijken. We hebben in onze 1000m2 tellende showroom de opstellingen zo gemaakt dat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. Er is genoeg variëteit met voldoende wisselingen in stijl, materialen en prijs. Voor ieder wat wils! Voor de ingang van onze showroom kun je kosteloos parkeren & daarnaast is er kosteloos WIFI (zonder inlogcode).

Nadat wij alles conform de gemaakte afspraken hebben gemaakt komen wij alles nog opleveren. Als we bij je Thuysch hebben opgeleverd dan ontvang je van ons nog één email met de vraag of je een review wilt plaatsen waarin je je verteld over de ervaringen met TuijpsHuysch. Natuurlijk kan het altijd beter maar wij zijn erg trots op onze beoordeling en het daarbij behorende gemiddelde cijfer.

8.6
12 beoordelingen
Bekijk alle reviews

 

 

 

 

 

 

 

Wat is CBW-erkend?

Stel, je hebt maanden gespaard voor je nieuwe keuken of badkamer, of die hele mooie tegelvloer, PVC vloer, in combinatie met stuc- en sauswerk wat al jaren op je verlanglijstje staat. Bij zo’n kostbare aankoop wil je zeker zijn van je zaak. Wij vinden niet alleen dat de investering die je in je woning doet het dubbel en dwars waard moet zijn, maar dat je die investering ook met een gerust gevoel kan doen. Juist daarom koop je bij TuijpsHuysch die CBW-erkend is.

Je koopt bij TuijpsHuysch met de nodige zekerheden. Want CBW-erkend zijn betekend dat wij de algemene voorwaarden van het CBW hanteren. Deze voorwaarden beschermen jouw als consument extra goed. In de voorwaarden zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als je bij ons iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

 

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om altijd langs komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.