Ervaar de luxe van wellness badkamers

Bent u op zoek naar ultieme ontspanning en luxe binnen handbereik? Ontdek dan de wereld van wellness badkamers. Met een wellness badkamer heeft u een volledige spa gewoon in huis. Denk aan sauna’s, hottubs en stoomcabines. Met een wellness badkamer heeft u alles voor uw ontspanning binnen handbereik!

Stoom/Douche Cabines
Wirlpools
Hottubs
Sauna's

De warmte van een wellness badkamer

Een wellness badkamer is niets zonder een warme en uitnodigende uitstraling. Dit wordt natuurlijk deels gerealiseerd door de vele wellnessmogelijkheden, maar bij TuijpsHuysch gaan wij hier net wat verder. Ook in de kleuren en materialen moet namelijk het gevoel van wellness naar voren komen. Daarom werken wij voornamelijk met natuurlijke materialen en warme tinten om uw wellness ervaring compleet te maken.

Meer dan alleen ontspanning

Voor veel mensen is een badkamer de plek waar de dag begint en eindigt, maar de badkamer kan zoveel meer voor u betekenen. Het kan een toevluchtsoord van rust en ontspanning zijn, een plek om even te ontsnappen aan de dagelijkse hectiek. Dat is precies waarom we onze wellness badkamers hebben gecreëerd.

Daarnaast biedt een wellnessbadkamer ook tal van gezondheidsvoordelen, zoals het verlichten van spierpijn, het verbeteren van uw bloedcirculatie en een betere nachtrust. Kortom, tal van voordelen waarom een wellness badkamer voor u de juiste keuze is.

Deskundig en persoonlijk advies

Onze deskundige professionals staan klaar om u te helpen bij het ontwerpen en installeren van uw wellness badkamer. Of u nu op zoek bent naar rust en sereniteit of gewoon wilt genieten van ultiem comfort, onze deskundige adviseurs gaan met u op zoek naar de perfecte badkamer voor uw situatie. Wij blijven betrokken van ontwerp tot installatie!

Ontdek de wellness badkamers van TuijpsHuysch

In onze showroom in Weesp heeft u de gelegenheid om onze wellness badkamers van dichtbij te bekijken en zelf te ervaren. In ons Wellness Experience Center kunt u het volledige aanbod aan wellness badkamers rustig ontdekken. Langskomen? Maak dan alvast een vrijblijvende online afspraak op een dag die u uitkomt!

Doe inspiratie op bij onze klanten

Wellness Achtertuin Volendam

Bekijk project

Wellness Showroom

Bekijk project

Wellness Badkamer Amsterdam

Bekijk project

Wellness badkamer Volendam

Bekijk project

Wellness Badkamer Centrum Amsterdam

Bekijk project

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten over onze wellness, komt u dan eens langs in onze ruime showroom. U bent vrij om altijd langs komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.