TuijpsHuysch x Glass Design

Bij TuijpsHuysch zijn we er trots op om dealer te zijn van Glass Design, een toonaangevend merk dat synoniem staat voor verfijnde elegantie en vakmanschap in badkamer- en interieurdesign. Door de samenwerking met Glass Design kunnen we onze klanten een breed scala aan hoogwaardige glazen producten aanbieden die niet alleen de functionaliteit van hun ruimtes verbeteren, maar ook een vleugje tijdloze schoonheid toevoegen.

Innovatief en grensverleggend

Glass Design staat bekend om zijn innovatieve benadering van glas, waarbij de grenzen van design en technologie worden verlegd. Van elegante wastafels tot verfijnde douchewanden en op maat gemaakte badkuipen, elk stuk wordt met zorg ontworpen en vervaardigd om een ​​indrukwekkende combinatie van stijl en functionaliteit te bieden.

Waar design en wellness samenkomen…

Nieuwsgierig geworden? Kom eens langs!

Als dealer van Glass Design streven we ernaar om onze klanten te voorzien van de beste producten en service. Ons team van deskundige adviseurs staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de perfecte glazen elementen die naadloos passen bij uw esthetische visie en praktische behoeften.

Of u nu op zoek bent naar een opvallende eyecatcher voor uw badkamer of een uniek interieurstatement wilt maken, Glass Design heeft alles wat u nodig heeft om uw ruimte te transformeren tot een oase van luxe en verfijning. Bezoek onze showroom en ontdek de tijdloze schoonheid van Glass Design bij TuijpsHuysch. Laat ons u helpen om uw visie tot leven te brengen met de meest elegante glazen producten op de markt.