4 seizoenen ontspanning

Of het nu winter is of zomer, uw spa is altijd de plaats waar u volledig kan ontspannen. Geniet van de buitenlucht terwijl uw spieren los worden gemasseerd door de waterstralen.

Massage die uw dag goed maakt,

Elke TH-Spa bevat unieke jet types. Het resultaat is dan ook een kenmerkende jet-ervaring met de juiste hoeveelheid druk creeëren we een massage gericht op specifieke spiergroepen. Een goede massage begint met comfortabele zitplaatsen. De ergonomisch ontworpen kuipen zijn zo gevormd dat de natuurlijke contouren van het lichaam er perfect in passen. Door de juiste positionering van het lichaam verdwijnt uw druk en stress. In combinatie met grote voetruimte en geïntegreerde kussens kunt u volledig tot rust komen.

Met een TH-Spa bij u in Huysch kunt u genieten van de herstellende voordelen van Hydrotherapie wanneer u maar wilt. Als dagelijks ritueel kan uw spa de basis worden van een levensstijl vol Wellness waarbij u zich fysiek, mentaal en emotioneel beter zult voelen.

Ruime Keuze

Bij de TH-Spa heeft u een ruime keuze aan modellen. De grootte en de zit en ligposities kan u naar eigen smaak bepalen.

Bepaal zelf de kleur!
Deel de kuip zelf in
Jets
Licht

Luxe in de breedste zin

De hand massagestraal van de TH-Spa geeft u de mogelijkheid om een extra jet toe te voegen aan uw spa. Deze jet kan u door de slang die hieraan vast zit overal in de spa plaatsen. Ook heeft de TH-Spa een luxe bedieningspaneel waar u alle instellignen van de spa kan wijzigen.

Alle luxe in Huysch

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om altijd langs komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.