Duik diep in de oorsprong van ontspanning met de sauna’s van TuijpsHuysch. Sinds jaar en dag is de sauna een bron van rust en revitalisatie. Bij TuijpsHuysch hebben we een uitgebreide collectie sauna’s samengesteld, elk ontworpen om jou de ultieme sauna-ervaring te bieden. Ontdek de voordelen van de sauna, test onze modellen uitgebreid in de showroom en maak een afspraak om langs te komen in onze nieuwe showroom. De sauna heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de oude beschavingen van Finland. Oorspronkelijk gebruikt voor reiniging en genezing, heeft de sauna zich ontwikkeld tot een plek van ontspanning, sociale interactie en gezondheidsvoordelen.

Ontsnapping en ontgifting

Stap in de sauna en laat de stress van alledag van je afglijden. Naast het bevorderen van ontspanning en welzijn, biedt regelmatig saunagebruik tal van voordelen, waaronder het verbeteren van de bloedsomloop, het ontgiften van het lichaam, het verminderen van spierpijn en het bevorderen van een diepere slaap.

Drie opties voor jouw ideale sauna-ervaring

Bij TuijpsHuysch bieden we een scala aan opties om aan jouw persoonlijke voorkeuren te voldoen. Kies uit onze traditionele sauna’s voor een authentieke ervaring, geniet van de vochtige warmte van een sauna met stoom, of ontspan in een infraroodsauna voor diepe spierontspanning en revitalisatie. Welke optie je ook kiest, bij TuijpsHuysch vind je de perfecte sauna om jouw wellness-routine naar een hoger niveau te tillen. Kom langs in onze showroom en ontdek welke sauna het beste bij jou past.

Optimaal genieten in het comfort van je eigen huis

Traditionele sauna
Infra rood sauna
Sauna met stoom

Uitgebreid testen in onze showroom

In onze showroom bij TuijpsHuysch kun je onze verschillende sauna-modellen uitgebreid testen. Voel de warmte, ervaar de sfeer en ontdek welke sauna het beste bij jou past. Onze experts staan klaar om je te begeleiden bij het vinden van de perfecte sauna voor jouw behoeften.

Maak een afspraak en bezoek onze showroom!

Ben je overtuigd van de voordelen van een sauna en wil je er een in jouw huis hebben? Maak dan nu een afspraak en breng een bezoek aan onze nieuwe showroom bij TuijpsHuysch.

Gezondheid

Een Sauna heeft veel positieve invloeden op uw gezondheid. Dit is bevestigd door vele studies en onderzoeken. Een Sauna voert bijvoorbeeld gifstoffen af, vermindert stress, laat u dieper slapen en helpt u met het bestrijden van ziektes zoals verkoudheid, griep, verlicht allergieën en reduceert zelfs de kans op Alzheimer.

Beter sporten

Een sauna levert vele voordelen op als u graag sport. Zo verbetert de sauna uw cardiovasculaire prestaties, helpt het bij het herstel van uw spieren na het sporten en verhoogt uw uithoudingsvermogen