Er is al veel bekend over wat de sauna voor u kan doen. Voor uw gezondheid. Mentaal ontspannen en herleven we, en zijn we klaar voor wat de dag ook brengen mag.
Een paar minuten per dag is alles wat nodig is om u goed te voelen en om er beter uit te zien.

Gezondheid

Een Sauna heeft veel positieve invloeden op uw gezondheid. Dit is bevestigd door vele studies en onderzoeken. Een Sauna voert bijvoorbeeld gifstoffen af, vermindert stress, laat u dieper slapen en helpt u met het bestrijden van ziektes zoals verkoudheid, griep, verlicht allergieën en reduceert zelfs de kans op Alzheimer.

Beter sporten

Een sauna levert vele voordelen op als u graag sport. Zo verbetert de sauna uw cardiovasculaire prestaties, helpt het bij het herstel van uw spieren na het sporten en verhoogt uw uithoudingsvermogen

Sauna voelt goed én is goed voor u!

Een sauna voelt niet alleen goed, het is ook goed voor u. De sauna reinigt de huid en verbrand calorieën waardoor u er nog beter uit gaat zien!

Traditioneel ontspannen
Modern Ontspannen
Privé ontspannen
Genieten met vrienden of familie

Privé en samen

Uw sauna kan een fijne privé plek zijn waar u kan ontspannen. Tegelijkertijd is een Sauna ook een prachtige plek waar u samen met vrienden of familie kan genieten.

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om altijd langs komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.