Wat zit er in ons stoomdouche cabine pakket?

Ontdek de ultieme ontspanning recht in je eigen badkamer met ons complete assortiment. Wat zit er allemaal in ons pakket? Onze stoomdouche cabines bevatten alles wat je nodig hebt voor een verjongende ervaring. Met de stoomfunctie kun je genieten van de heilzame werking van stoom, terwijl de zijjets zorgen voor een gerichte massage om spanning te verlichten. Met de handdouche kun je gemakkelijk jouw douche-ervaring aanpassen, en met de geïntegreerde bluetooth-functie kun je jouw favoriete muziek afspelen en helemaal opgaan in de sfeer. Bovendien zorgt de kleurlichtmodule voor een rustgevende ambiance die je zintuigen zal verwennen.

Wat maakt onze stoomdouche cabine bijzonder?

Maar wat maakt onze stoomdouche cabine echt speciaal? Naast het ultieme comfort en gemak, biedt het ook tal van gezondheidsvoordelen. De warmte en stoom helpen bij het openen van de poriën, waardoor gifstoffen worden afgevoerd en de huid wordt gereinigd. Bovendien kan regelmatig gebruik van de stoomfunctie helpen bij het verlichten van spierpijn en gewrichtsstijfheid, wat resulteert in een ontspannen en verjongd gevoel. Het is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je geest, omdat het stress vermindert en een gevoel van welzijn bevordert. Met onze stoomdouche cabine investeer je niet alleen in luxe, maar ook in je gezondheid en welzijn.

Gun jezelf een TuijpsHuysch-ervaring

Vele extra's

Het stoomdouche cabine pakket komt met vele extra’s! Makkelijke bediening, optionele stoel, jets, kleurlicht en design opbergoplossingen

Dat is pas Wellness

Modern bedieningspaneel
Jets
Design opbergoplossingen
Opklapbaar zitje
Design afwerking

Ervaar het nu zelf in onze showroom!

Wil je de ongeëvenaarde ervaring van onze stoomdouche cabine zelf beleven? Kom dan langs in ons testcentrum in de showroom van TuijpsHuysch in Weesp. Hier kun je de kracht en luxe van onze stoomdouche cabines ervaren voordat je een beslissing neemt. Onze deskundige medewerkers staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de perfecte stoomdouche cabine voor jouw behoeften. Ervaar zelf de ultieme ontspanning en luxe van thuiswellness met TuijpsHuysch. Maak snel jouw afspraak!