De TH-Maatwerk Stoom/Douche Cabine zorgt voor positieve energie. TuijpsHuysch leert Amsterdam en omstreken in Huysch te genieten en te ontspannen en geeft energie aan de consument. Met de TH-Maatwerk Stoom/Douche Cabine kan u zelf beslissen hoe uw TH- Stoom/Douche Cabine er precies uit komt te zien. Zo is een TH-Stoom/Douche Cabine in iedere ruimte haalbaar!

Van een douche naar een TH-Stoom/Douche Cabine is immers maar een kleine stap!

Opties

Met het Maatwerk Stoom/Doucheprogramma van TuijpsHuysch kunt u namelijk zelf bepalen hoe uw Stoom/Douche eruit komt te zien. Zowel de uitvoering als de inrichting en het technische gedeelte kunt U op smaak en wensen afstemmen. Daardoor is er voor elke ruimte en passende stoomdouche samen te stellen. Je kunt kiezen uit een hoek- of wandopstelling of inbouw in een nis. Er zijn diverse deuren, (maatwerk)daken, banken, en zelfs stoomgeneratoren waarmee u uw ideale Stoomdouche kan realiseren.

Gezondheid

Een TH-Stoomdouche heeft diverse positieve invloeden op uw gezondheid. Een TH-Stoom/Douche verhoogt namelijk uw weerstand, het is goed voor de luchtwegen en het zorgt voor een diepe reiniging van uw huid. De TH-Stoom/Douche zorgt voor positieve emoties en zorgt ervoor dat u energieker wordt! Een TH-Maatwerk Stoom/Douche zorgt ervoor dat u bruist met energie.

Materiaalkeuze

De TH-Maatwerk Stoomdouche kan bestaan uit verschillende materiaalkeuzes. Zo kan u onder andere kiezen uit een glaswand of uit betegelde wand. Zo kan u warmte of juist ruimte creëren in uw Badkamer.

Keuze genoeg dus

Tegels
Glas
Fantini Rubinetti
Antonio Lupi

Met de beste Materialen

In uw TH-Maatwerk Stoom/Douche Cabine moeten natuurlijk enkel de beste onderdelen geïntegreerd worden. Uw Wellness Adviseur helpt u graag om de juiste keuze te maken.

Dat noemen wij pas ontzorgen

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten over een TH-Maatwerk Stoom/Douche, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om langs te komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.