Alles in Huysch

Met het TH-Stoomdouchepakket haalt u alle opties van een Stoomdouche in Huysch. Het TH-Stoomdouchepakket is Strak, Minimalistisch en in veel kleurcombinaties beschikbaar.

Het pakket

Met het TH-Stoom/Douchepakket haalt u, naast een stoomdouche, nog vele andere opties in Huysch. Denk hierbij aan geweldig douchen door middel van Zij jets, een Regendouche, een handdouche of twee van deze tegelijk! Door middel van Bluetooth kan u ondertussen ook genieten van uw favoriete muziek.
Om helemaal tot rust te komen heeft het pakket ook een kleurlichtmodule. Een kleurlichtmodule zorgt onder andere voor dat u kunt ontspannen in luxe.

Gezondheid

Een TH-Stoomdouche heeft diverse positieve invloeden op uw gezondheid. Een TH-Stoomdouche verhoogt namelijk uw weerstand, het is goed voor de luchtwegen en het geeft een diepe reiniging van uw huid. De TH-Stoomdouche zorgt voor positieve emoties en zorgt ervoor da t u energieker wordt! Een TH-Maatwerk stoomdouche zorgt ervoor dat u bruist met energie

Vele smaken

Het TH-Stoompakket is in vele kleurcombinaties leverbaar. Zo past er altijd een pakket in uw badkamer.

Dit maakt de stap van een Badkamer naar een Wellness Badkamer nog kleiner

Vele extra's

Makkelijke bediening en ongelofelijk comfortabele extra’s zoals een stoel, jets, kleurlicht en design opbergoplossingen

Dat is pas Wellness

Hypermodern Bedieningspanneel
Zij Jets
Design opbergoplossingen
Opklapbaar zitje
Design Afwerking

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten over een TH-Keuken, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om altijd langs komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.