Houten design keukens.

De nieuwste trends in houten keukens.

✔ Strakke Design Keukens

Anti-fingerprint technology

Ruime woon keukens

Bijpassende grepen en knoppen

Voor elke houten keuken zijn er perfecte bijpassende grepen en/of knoppen. Het ruime assortiment van grepen en knoppen zijn allemaal uniek, er is genoeg variatie en kunnen samen met de adviseur uitgezocht worden bij ons in de showroom. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en een aantal voorbeelden dan kunt u terecht op deze pagina.

Hout en Staal

Hout en Staal is een trend die steeds vaker voorkomt. Een prachtige houten keuken gecombineerd met staallook accessoires en decoraties van hout, riet, wol of bamboe geven de keuken een gedurfde maar absoluut smaakvolle combinatie! Wilt u meer weten over de mogelijkheden dan kunt u terecht op deze pagina

Andere Opstellingen, Andere Prijzen

Elke keuken ruimte is anders. Daarom is het ontwerpen van een keuken altijd maatwerk. De meest voorkomende opstellingen zijn de rechte opstelling en de kookeiland opstelling. Een keuken kan op talloze manieren ontworpen worden. Voor meer voorbeelden kunt u terecht op deze pagina

Verschillende soorten laden en korven

Lades hebben een grote impact op het uiterlijk van de keuken. De lades zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Bijvoorbeeld Hout of Metaal met Glas. Alle lades zijn voorzien van de modernste techniek en zijn ontworpen op gebruiksgemak. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina

Wood Unlimited

Er zijn onbeperkt mogelijkheden bij houten keukens. Er kan zelfs gekozen worden voor nauwelijks zichtbare noesten of juist extra noesten. Ook zijn er onbeperkt mogelijkheden voor kleuren. Zo kan er gekozen worden tussen alle beitskleuren en alle uni-gelakte kleuren voor de perfecte droom keuken. Ook zijn er vele eenvoudige manieren om led verlichting toe te voegen aan uw keuken. Voor meer informatie over alle mogelijkheden klik hier.

Wilt u graag meer weten

Via onze folder bent u op de website van TuijpsHuysch terecht gekomen. Op deze pagina kunt u ons laten weten dat u graag meer informatie wilt over de keukens die u zojuist heeft gezien. Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Amsterdam Noord. Wij stellen ons dan voor en vertellen graag wie we zijn, wat we doen en hoe wij uw keukenverbouwing van A tot Z kunnen begeleiden. Bij TuijpsHuysch betaald u niet alleen voor uw keuken, maar kiest u ook voor de persoonlijke aandacht van onze adviseurs en uitvoerders. Als de keuken is gemonteerd dan wordt deze door de uitvoerder aan u opgeleverd en staan wij garant voor een goede nazorg.

U bent natuurlijk altijd welkom en vrij om onze showroom in Amsterdam Noord te bezoeken. Wilt u zeker weten dat onze adviseurs tijd voor u hebben? Dan kunnen wij tijd voor u reserveren. Vult u dan hiernaast het formulier in, wij nemen dan z.s.m. contact met u op voor het maken van een afspraak. Wij nemen uitgebreid de tijd voor u, om samen met u uw wensen te bespreken om zo tot een mooi en passend ontwerp te komen.

Maak een afspraak

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Doe inspiratie op bij onze klanten

TH-Keuken Muiden

Bekijk project

TH Keuken Landsmeer

Bekijk project

Bij een klant in Huysch | TH-Keuken Amsterdam

Bekijk project

TH-Badkamer en Toilet

Bekijk project

Design Toilet Volendam

Bekijk project

Nieuwgierig wat onze klanten over ons vertellen?

Onze opdrachtgevers staan vrij om een review in te vullen. Deze reviews delen graag met u.

Om u nog meer zekerheid te geven, wij zijn aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) erkend. Uw rechten op het gebied van garantie, financiën en voorwaarden zijn hierdoor gewaarborgd.

Nieuwgierig wat onze klanten over ons vertellen?

8.4
93 beoordelingen
Bekijk alle reviews